Case undertitel

Allerede efter vores indledede rådgivning i Nykøbing F. og Nakskov kunne butiksejerne på egen hånd implementere de første værdiskabende ændringer. Så fulgte 1:1 samtaler og handlingsplaner for 6 udvalgte butiksejere. Business Lolland-Falster støtter ejerne i eksekveringen – og indsatserne er konkrete og resultaterne er positive målbare.

Kunderne siger:

”Torsten har lavet handlingsplaner for butikker i både Nakskov, Maribo og Nykøbing F. Deres respons har været meget positiv. Han lytter og slår præcist ned på potentialerne – med en stærk kommerciel sans. Fordi hans handlingsplaner er så præcise, kan vi selv kan følge op på dem – og samspillet mellem Torsten og os har fungeret perfekt.”
 
Thomas Rasmussen
Forretningschef for handel og oplevelser, Business Lolland-Falster

”Torstens rådgivning er konkret og meget præcis. Han kortlagde lynhurtigt vores forretningsmodel og pegede på en lang række handlinger, som har vist sig at være rigtige. Fx har vi med succes udvidet vores sortiment og skruet op for indsatsen på sociale medier. Og vi har lagt en konkret plan for opdatering af den fysiske butik.”
 
Kirsten Krarup Hansen og Julie Gullits Mikkelsen
Indehavere af Skoringen Maribo

Læs flere cases