Nytorvs Konditori

Udviklingsproces i samarbejde med Slagelse Erhverv

”Forløbet har haft en kæmpe effekt. Vi havde brug for et los bagi, og det har vi fået. Vi er blevet mere synlige på sociale medier, har sat gang i udvidelse med cafe, og vi fastholder udviklingen af nyt brød. Og så er vi blevet mere bevidste om, hvor vi tjener pengene – og hvad vi særligt skal satse på”.

Frank Skou og Sabine Grund-Skou
Nytorvs Konditori

Formål og resultater

Hvordan styrkes forretningsmodellen for en bager i en mindre provinsby? Nytorvs Konditori i Skælskør har fået hjælp af Vinderbutikker til at løfte indtjeningen. Styrket markedsføring, udvikling af sortimentet, udvidelse med café og flere erhvervskunder er blandt indsatserne i den kommercielle handlingsplan. Økonomien udvikler sig positivt.

Kommercielle greb

• Nye erhvervskunder giver stor volumen i produktionen – og mærkbar indtjening.
• Indsatsen på sociale medier er skruet op – med løftet omsætning til følge.
•  Nabolejemålet er overtaget og indrettes nu til cafe.
• Nyt kasseapparat indkøbt: Det er blevet synligt, hvor pengene tjenes.
• Nye brødtyper videreudvikles – efterspørgslen er stærk fra kunderne.
• Område til udeservering taget i brug.

Løsninger Kontakt os

Nytorvs Konditori

Udviklingsproces i samarbejde med Slagelse Erhverv

”Forløbet har haft en kæmpe effekt. Vi havde brug for et los bagi, og det har vi fået. Vi er blevet mere synlige på sociale medier, har sat gang i udvidelse med cafe, og vi fastholder udviklingen af nyt brød. Og så er vi blevet mere bevidste om, hvor vi tjener pengene – og hvad vi særligt skal satse på”.

Frank Skou og Sabine Grund-Skou
Nytorvs Konditori

Formål og resultater

Hvordan styrkes forretningsmodellen for en bager i en mindre provinsby? Nytorvs Konditori i Skælskør har fået hjælp af Vinderbutikker til at løfte indtjeningen. Styrket markedsføring, udvikling af sortimentet, udvidelse med café og flere erhvervskunder er blandt indsatserne i den kommercielle handlingsplan. Økonomien udvikler sig positivt.

Kommercielle greb

• Nye erhvervskunder giver stor volumen i produktionen – og mærkbar indtjening.
• Indsatsen på sociale medier er skruet op – med løftet omsætning til følge.
•  Nabolejemålet er overtaget og indrettes nu til cafe.
• Nyt kasseapparat indkøbt: Det er blevet synligt, hvor pengene tjenes.
• Nye brødtyper videreudvikles – efterspørgslen er stærk fra kunderne.
• Område til udeservering taget i brug.

Løsninger Kontakt os

Nytorvs Konditori

Udviklingsproces i samarbejde med Slagelse Erhverv

”Forløbet har haft en kæmpe effekt. Vi havde brug for et los bagi, og det har vi fået. Vi er blevet mere synlige på sociale medier, har sat gang i udvidelse med cafe, og vi fastholder udviklingen af nyt brød. Og så er vi blevet mere bevidste om, hvor vi tjener pengene – og hvad vi særligt skal satse på”.

Frank Skou og
Sabine Grund-Skou
Nytorvs Konditori

Formål og resultater

Hvordan styrkes forretningsmodellen for en bager i en mindre provinsby? Nytorvs Konditori i Skælskør har fået hjælp af Vinderbutikker til at løfte indtjeningen. Styrket markedsføring, udvikling af sortimentet, udvidelse med café og flere erhvervskunder er blandt indsatserne i den kommercielle handlingsplan. Økonomien udvikler sig positivt.

Kommercielle greb

• Nye erhvervskunder giver stor volumen i produktionen – og mærkbar indtjening.
• Indsatsen på sociale medier er skruet op – med løftet omsætning til følge.
•  Nabolejemålet er overtaget og indrettes nu til cafe.
• Nyt kasseapparat indkøbt: Det er blevet synligt, hvor pengene tjenes.
• Nye brødtyper videreudvikles – efterspørgslen er stærk fra kunderne.
• Område til udeservering taget i brug.

Løsninger Kontakt os