Case undertitel

Hvordan udvikler man en velfungerende herretøjsbutik yderligere – og hvad giver mest effekt? Det var centrale spørgsmål i vores handlingsplan for Mr. Monopol i Roskilde. En dyb forståelse af butikkens styrker og kommercielle potentiale gav svarene. Erhvervsforum Roskilde satte processen i gang.

Kunderne siger:

”Samarbejdet med Torsten har været en positiv oplevelse: Han lyttede og spurgte grundigt ind til alle aspekter af butikkens drift. Resultatet er en flot analyse og en meget brugbar handlingsplan, der præcist slår ned på vores kommercielle potentialer – alt sammen meget konkret og lige til at gå til. Vi har allerede sat gang i de første tiltag inden for styrket salg og markedsføring og kommer til at tage fat på en lang række indsatser i det kommende år”.

Henrik og Tina Settrup
Indehavere af Mr. Monopol, Roskilde

”I Erhvervsforum Roskilde vil vi give vores medlemmer hands on viden, der kan løfte deres forretning. Torsten holdt et virkelig godt foredrag om ”Vinderbutikker”, som gik rent ind hos detailhandlerne. En række butikker har efterfølgende fået udarbejdet individuelle handlingsplaner for vækst, og responsen har været meget positiv. Vi ser frem til at præsentere handlingsplanerne og de opnåede resultater i næste skridt med konceptet Vinderbutikker.”

Direktør Martin Sattrup Christensen
Erhvervsforum Roskilde

Læs flere cases